Ons vak. Kennis en kunde over veranderprocessen, het belang van leiderschap, identiteitsprogramma’s en communicatie. We zijn changemakers en snappen dat cultuur samenhangt met moderne participatieve vormen van communicatie. Zo scheppen we samen gelukkige organisaties. Draoidh werkt samen met een aantal vaste ervaren adviseurs en coaches.

commbatprocessen1-1024x580.jpg

Ons model. Het toont de vier ingrediënten van verandering. Uiteraard in de symboliek van de druïde: Vuur, wind, water en aarde.

De wereld verandert van ego naar eco. Lineair denken wordt circulair. Alles heeft met alles te maken. Draoidh is al 20 jaar lid van MVO-Nederland en is oprichter van Happy Planet Professionals. We ondersteunen met liefde bedrijven die naar een next level willen als het gaat over duurzaam ondernemen.

Wil je meer weten over onze visie op de rol van de communicatie-adviseur in organisaties? Over verantwoordelijkheden en rollen? Klik eens op dit recente artikel. Een persoonlijke en disruptief advies van Marcel Kolder dat hij dit jaar schreef: Aikido helpt bij communicatie.

Of ‘De CEO weet het ook niet meer’: over veranderen.

Vorm volgt functie >