Een merk staat in weze voor het zichtbare deel van een organisatie, met al haar mensen en processen. Een creatieve vonk die vervolgens alle vezels in je organisatie kan aansteken. Het is mooi om te zien dat jullie bureau met een eenvoudig idee zoveel waarde kunnen creëren. Net als architectuur dat doet.

Paul Kwakkenbos, corporate communications manager
We werkten voor Staatsbosbeheer, Groenlinks, ABN-Amro, Rabo, BP, Levi Strauss, Ministeries, Provincies, Gemeenten, PvdA, Meatis, ING, PinkRoccade, Pink Elephant, Goodzo, Active Health Group, SVB, Nederlandse Spoorwegen, Dockers, Zorginstellingen als Sherpa, Triade, Jeugdzorg, Heineken, Ahold, Albert Heijn, Delta Lloyd, PWC, Vitree, Logeion, Commtop en vele, vele kleinere stichtingen in het sociaal en culturele domein.

Huisstijlontwikkeling gebeurt eigenlijk nooit zomaar. Vaak is het onderdeel van een transitie naar een nieuwe, andere identiteit, bijvoorbeeld na een fusie of vernieuwing van je diensten. Soms omdat er een nieuw merk bij komt. Het kan ook gaan om versleten betekenisdragers, met eigenlijk een achterstand op de actuele context rondom je organisatie. Wij ontwikkelden voor tientallen grote en kleinere bedrijven de stijl van het huis.

Merkwaarde creëren doen we eigenlijk al een kleine 25 jaar. Voor topmerken als ook voor MKB-bedrijven en stichtingen in het sociale en culturele domein. Op onze site zie je diverse voorbeelden.

Mogen wij uw nieuwe jas ontwerpen?

De gelukkige organisatie >