Klare taal: Wij staan op!

Draoidh ondersteunt veel organisaties die niet het budget en middelen hebben. Dat doen we ondermeer door communicatiewerk te leveren of in besturen of adviesraden te zitten. Voor politieke partijen en voor culturele of zorginstellingen zonder veel budget. Zorg heeft onze speciale interesse. Al drie jaar ondersteunen we als communicatiebureau en lid van het bestuur de stichting Wij Staan Op. Heldere kernboodschappen en klare taal. Ook bij het vinden van fondsen en subsidies. Ook ons werk.

Wij Staan Op! is in 2015 ontstaan, rond de invoering van de Participatiewet. Initiatiefnemers Pauline Gransier (“Iedereen is gelijk in het anders zijn”) en Jiska Stad-Ogier (“Een modern pleidooi met een knipoog naar de Franse revolutie”) waren toen allebei met een eigen initiatief bezig en besloten hun krachten te bundelen. Kernpunt was vanaf dag één: niets over ons, zonder ons.

Er was werk aan de winkel, de maatschappij  veranderen doe je niet even, en doe je ook niet met z’n tweeën. Al snel werd er een team van 10 jongvolwassenen met een fysieke handicap gevormd, die de nieuw ontstane beweging Wij Staan Op! zou gaan vormen. Daaromheen vormde zich en kring van professionals die even later het bestuur vormde. Wij Staan Op! is nu niet meer weg te denken uit politiek Den Haag.

http://www.wijstaanop.nl

Ons werk doen we op het gebied van strategie (lobby), communicatiewerk en bestuurlijk. Het is een ware opdracht om zo prachtige club jonge mensen te laten groeien.

Naar projecten >

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s